De Traiteur met Taart

Taart

Wij zijn van alle taarten thuis. We hebben een ruime ervaring in het maken van bruidstaarten, koekjes, verjaardagstaarten, babyshowertaarten, genderrevealtaarten, cupcakes en sweet bites. We maken zelfs hele taartentafels en sweet tables, zodat jouw speciale feest precies zo smaakt als jij dat graag wil!

Wij maken al taarten vanaf €3,- per persoon, vraag vrijblijvend een stylingvoorstel en offerte aan. Vermeld in ieder geval je wensen op het gebied van stijl, kleur, smaak en het aantal personen en de datum van je speciale dag.

Je kunt bij ons ook een proefpakket bestellen, daar in zitten 2 verschillende smaken cake en 4 verschillende smaken vulling. Een proefpakket kost €20,- en komt samen met een waardebon van €20,- die je als korting kunt gebruiken wanneer je jouw taart bij ons bestelt.

Kijk op onze instagram en facebook voor een impressie van de taarten die we maken.

Catering

Heerlijk eten aan een prachtig gestylede tafel. We hebben een ruime ervaring in het maken van allerlei soorten catering; van een powerontbijt bij jou op de zaak, een feestelijke kerstlunch met vrienden en familie of een 3-gangenbuffet op een familiedag. Wij maken onze handen daar graag vuil aan!

Wij cateren een lunch al vanaf €15,- per persoon, een 3-gangendiner in buffetvorm al vanaf €22,50 per persoon. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vermeld in ieder geval je wensen op het gebied van ontbijt/lunch/diner/borrel, het aantal personen dat je verwacht en de datum van je evenement.

Alles wat we maken is vers en huisgemaakt. Waar mogelijk biologisch en van boeren en leveranciers uit de buurt. Als het even kan is het eten naar onze mening ook gezond, maar vooral heel erg lekker. Meestal met een Franse twist, maar op aanvraag is er veel mogelijk.

Kijk op onze instagram en facebook voor een impressie van de catering die we doen.

Afhaalmenu

Krijg je gasten bij jou thuis en heb je geen zin of tijd om voor het eten te zorgen, weet je niet waar je moet beginnen, of heb je geen zin in koken of de boodschappen doen? Laat Toutes Culinair jou en je gasten verrassen!

Je haalt bij ons een doos op met daarin alles wat je nodig hebt inclusief een duidelijke omschrijving van hoe je alles verder afmaakt en presenteert. Dus je hoeft niets meer te snijden, voorbereiden, etc. Met een oven en een pan met water kun je alles afmaken. Alle producten die we gebruiken zijn vers en huisgemaakt, waar mogelijk biologisch en van lokale producenten.

Je kunt iedere donderdag tot 18.00 uur bestellen en het eten op vrijdag tussen 17.00 uur en 19.00 uur afhalen. Geef bij je bestelling het aantal personen door en of er dieetwensen/allergiëen zijn. We bevestigen je bestelling altijd per mail. Kost €20,- per persoon.

Kijk op onze instagram en facebook voor een impressie van het actuele menu.