Referenties en Opdrachten

Met heel veel trots mogen we voor hele leuke partijen werken. Van bruidstaarten tot een kerstafhaalmenu tot gastvrouw in een restaurant, als het met eten en drinken, gastronomie en gastvrijheid te maken heeft dan zetten wij onze passie graag voor je in.

Alleen vijfsterrenbelevingen tellen mee voor ons, daar streven we altijd naar. Voor minder doen we het niet. Pas als jouw feestje een geslaagd culinair feestje is geworden of als jouw gasten tevreden en voldaan naar huis gaan is het voor ons goed genoeg. Dus delen we graag de ervaringen van onze tevreden opdrachtgevers met je, voordat je met ons samen gaat werken.

Wil jij je ervaring met ons delen? We horen heel graag van je, uiteraard ook als het niet helemaal naar wens was! We zoeken dan naar een passende oplossing.

Eva, bestelde ons kerstdiner in 2018:

Indruk maken met kerst? Bestel je kerstdiner bij Toutes Culinair.

Voor 2de Kerstdag heb ik voor 4 personen het kerstdiner via Toutes Culinair besteld: Beef Wellington met aardappelgratin en heerlijke worteltjes uit de oven.

Het enige dat ik nog moest doen was alles opwarmen, wat duidelijk omschreven stond in de gebruiksaanwijzing. Het vlees was super mals en zag er feestelijk uit. ‘Beste Beef Wellington ooit’ volgens de gasten. Als toetje had ik nog de kaneelpavlova’s gekozen. Hier moest alleen nog de nougatinecrème opgespoten worden en garneren met vijgen. Alle producten zaten in de doos, de bereiding was makkelijk en het smaakte heerlijk. Perfect voor de kerst, volgend jaar weer!

Mondzorg Geldrop, bestelde een 3-gangen kerstlunch

Op 16-12-2018 de Kerstlunch laten verzorgen door Toutes Culinair.

Erg goed ingespeeld op de dieetwensen binnen ons team zodat er ook voor onze vegetarische en veganistische medewerkers een lekkere lunch was.

Soep met heerlijke zelfgemaakte croutons, lekkere sandwiches en een superlekkere pavlova met kaneel, hazelnootpraliné en gekarameliseerde appeltjes.

Heel mooi gepresenteerd en keurig uitgeserveerd.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Coming soon

Binnenkort volgen er meer reacties. Jouw reactie hier? Vinden we leuk! Mail ons even.

Mondzorg Geldrop bestelde hapjes voor een borrel

Op 20-2-2019 catering laten verzorgen door Toutes Culinair i.v.m. cursus Vertimart

Goed verzorgde ontvangst met koffie, thee en zelfgemaakte brownies.

Na afloop nog diverse soorten drankjes geserveerd, leuk aangekleed met een heerlijk borrelhapje, div. nootjes, olijven, kaasjes.

Ook deze keer weer erg tevreden over de manier van presenteren waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

We zullen zeker nog vaker gebruiken maken van Toutes Culinair.